Hvem stjal opmærksomheden i Slagelse? Kom tættere på opgøret mellem FC Vestsjælland og OB.

Emil Larsen (64)

Kampens bedste:

FC Vestsjælland:
Rasmus Festersen
var i et særdesles godt spilhumør i første halvleg, hjulpet godt på vej af et yderst gæstefrit OB-forsvar. Ikke desto mindre var Vestjælland-angriberen en dominerende faktor i det sprudlende FC Vestjællandske kontra- og angrebsspil. Åbningsmålet var blot en af flere fine aktioner.

OB:
I pausen kunne det let både have stået 4-0 og 5-0, hvis ikke det var for OBs målmand Mads Toppel, der diskede op med mange flotte redninger og dermed forhindrede FC Vestsjælland i at få en endnu større sejr.

Kampens værste:
Den tvivlsomme ære må unægtelig tilfalde hele OB-forsvaret, som i stort set hele kampen sejlede rundt, og derfor skal være glad for, at nederlaget ikke havde tenniscifre. Kun Mads Toppel kunne være sin indsats bekendt.

Kampens detalje:
Marc Rochester sad på bænken det meste af sidste sæson, men i dag fik han chancen fra start, og den udnyttede han ved at score FC Vestsjællands mål til 3-0. Et flot og hårdt spark fra kanten af feltet, som slukkede OBs i forvejen yderst spinkle håb om et comeback.