Celta slår Atletico efter Krohn-Dehli-assist

Med en lille, fin aflevering til Orellana, der bragede bolden ind kan danske Michael Krohn-Dehli tage en stor del af æren for Celtas 2-0-sejr over mestrene fra Atletico.

For bare en uge siden slog Atletico Madrid deres lokalrivaler og udfordrer i kampen om mesterskabet, Real Madrid, med 4-0. En uge efter stod Celta på menuen for Atletico. Med på holdet havde Celta Michael Krohn-Dehli, der fik en nøglerolle i kampen.

Det skulle nemlig ikke blive Atleticos dag. Efter en målløs første halvleg lavede indskiftede Suarez straffespark i det yderste af feltet. Det omsatte Celtas Nolito til en 1-0-føring.

Med 19 minutter tilbage af kampen tog Michael Krohn-Dehli fat i hovedrollen. Et par meter udenfor feltet viste han ro og overblik og kunne med en lækker pasning skråt til højre spille Orellana fri. Han tog en enkel boldberøring inden han tordnede bolden i kassen til slutresultatet 2-0.

Med sejren rykker Celta et par placeringer op i La Liga, hvor de nu er nummer ni. For Atleticos vedkommende ser det svært ud i forhold til mesterskabet efter aftenens nederlag. Nu er de seks og syv point efter henholdsvis Barcelona og Real Madrid.

I næste runde møder Celta på udebanne Deportivo, mens Atletico tager imod Almeria.