Skarpe stemmer: Velkommen til Fanklubben
Generelle

Skarpe stemmer: Velkommen til Fanklubben

Tipsbladets præsenterer Fanklubben! Danmarks nye fanunivers, hvor du finder skarpe holdninger fra de 12 fankommentatorer.

HVEM BETALER gildet til den stadig større fodboldøkonomi, hvor både lønninger, rettigheder og transfers bare tordner i vejret? Ja, i sidste ende er det jo dig, forbrugeren, der både skal have tv-pakke, billetter, trøjer - og som er mål for sponsorernes marketingskampagner.

KLIK HER OG LÆS FØRSTE STORE HOLDNING FRA FANKLUBBEN.

Alligevel er det sjældent, at fans som gruppe bliver taget specielt alvorligt. Jo, vi har set spændende ting i eksempelvis Brøndby eller i Tyskland, hvor fanindflydelsen trods alt findes.

Men hvor er debatterne på tværs af fans? Og nej, her taler jeg ikke om de både skægge og mindre sjove ting, der flyver på kryds og tværs på sociale medier. 

Hvor er det, at fans fra forskellige klubber diskuterer brug af romerlys på stadion, udebaneafsnit, behandling af ordensmagten - eller hvad der nu rør sig i fanmiljøet?

DET ER LIGE PRÆCIS DET, Fanklubben skal være. Tipsbladets nye fanunivers giver plads og stemme til de debatter. Eller det håber vi i hvertfald…

Initiativet er nyt, men de 12 fanrepræsentanter - en for hver Superligaklub - står i hvertfald klar i startblokkene, parate til at give fandebatten et skud.

Det er vigtigt at understrege, at de ikke er officielle repræsentanter for den enkelte klubs fanorganisationer. De er ‘bare’ fans af den enkelte klub, men har holdninger til fanscenen i Danmark.

Nogle har erfaring med kommunikation, andre har ikke, men de er alle drevet af deres store passion for netop deres klub. Frem for alt - det er 12 modige fodboldmennesker, der tør give udtryk for holdninger. Nogle populære - andre sikkert det modsatte.

LÆS MED - OG så har vi lagt i fan-kakkelovnen til, at du også kan blande dig. Det er vi ikke helt klar med endnu, så nu giver vi lige vores fanskribenter en slags træningslejr, hvor de bare kan fyre løs.

Når vi åbner for debatten og kommentarerne, håber vi på den gode tone. Kontant, ja - skarpt, ja - men ikke en åben brønd af ubrugeligt bras, der ikke bidrager til debatten.

DEN TID, DEN GLÆDE. Nu gælder det om at tage de første skridt i det nye fanunivers, så tag godt imod Fanklubben - her er alle velkomne!