Mød Tevin-Joel Joseph, Aab U17: Vi skal vise hvad vi dur til
Generelle

Mød Tevin-Joel Joseph, Aab U17: Vi skal vise hvad vi dur til

Vi har fanget Tevin-Joel Joseph, fløjspiller på Aabs U17 Drenge Liga hold, til en kort snak om holdets forventninger til sæsonen, de største konkurrenter og hans egne mål for den igangværende sæson.

Den unge fløj og resten af Aab holdet har startet sæsonen på imponerende vis med to sejre i to kampe. Først blev FC Nordsjælland slået på udebane med 1-0, og sidenhen stod OB for skud, da man formåede at tage alle tre point på udebane med en 3-1 sejr. 
Tevin er født i Uganda og kom til Danmark i 2003 med sin familie. Blot tre år senere startede han sin fodboldkarriere i den lille klub Hadsund Boldklub. Her blev han opdaget af Aab, da han som 12-årig var den helt store profil hos Hadsund, som slog Randers i sæsonens sidste kamp, hvor Tevin præsterede at score 4 mål. Herefter overbeviste han gennem hårdt arbejde Aab om sit talent, og han har spillet i klubben lige siden.
 
Tonsser: Har du lyst til at sætte nogle ord på, hvad jeres målsætning er til sæsonen?
 
Tevin: Jeg tror både, at holdets målsætninger og trænerens målsætninger for i år er at være med i toppen. Vi skal vise, hvad vi dur til og skovle så mange point ind som overhovedet muligt ved at spille flot, attraktivt angrebsspil og have styr på de bagerste kæder. Jeg tror også, at vi har holdet til at være med i toppen blandt de allerbedste.
 
Tonsser: Hvem synes du, er favoritterne til de øverste placeringer i rækken?
 
Tevin: Jeg tror personligt, at FCM og Brøndby bliver de to store hold og kommer til at dominere. Derefter tror jeg, at hold som FCK og Vejle også bliver meget stærke og har meget at komme med.
Personligt vil jeg helst se en sejr over FCM, da det er et brag mellem to store jyske hold. Det er også dem, vi har målt os med som U-15. 
Tonsser: Hvad er dine egne personlige mål for sæsonen?
 
Tevin: Mine egne målsætninger - når jeg kommer tilbage fra min skade - er at blive en fast mand på holdet og gøre mig klar til U19. Selvfølgelig også score så mange mål som muligt og hjælpe holdet mest muligt.
 
Se Tevins profil og følg hans sæson her