• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Tonsser.com .

Tonsser-profil, Louka Andreassen Prip: Kan sagtens komme i top tre

Tonsser-profil, Louka Andreassen Prip: Kan sagtens komme i top tre

Tonsser og Tipsbladet.dk er vilde med talenter. Denne gang har vi haft fat i Louka Andreassen Prip fra Hvidovres hold i U19-divisionen.

Af Tonsser.com .

Der har været fart på Hvidovres store profil på U19-holdet i 2015. 
 
Louka Andreassen Prip er navnet, topscorer er titlen. 
 
I seneste sæson sparkede den 18-årige angriber sig ind på Tonsser Team of the Season, da han med 11 sæsonscoringer blev sit holds mest scorende. Den gode målform gav da også pote for angriberen, der undervejs fik debut for førsteholdet i Hvidovre, der til dagligt gør sig i 2. divisionen. Siden debuten er det blevet til flere indhop, og senest blev det til spilletid i Hvidovres pokalkamp mod Fremad Valby, hvor der først blev fundet en vinder efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.  
Selv om det endnu ikke er blevet til mål i 2. division, så er Louka Andreassen Prip efter sommerpausen i U19-division fortsat, hvor han slap, når det kommer til kunsten at sparke læderet i kassen. Fire mål i tre kampe, samt en assist, er hvad der står ud for hans navn, når statistikkerne gøres op for angriberen, der også har gjort sig i Brøndby og Avarta, og som til sommer afslutter sin studentereksamen på Brøndby Gymnasium. Et hattrick mod HB Køge og en enkelt pind mod Næstved, og der kommer flere, lyder det fra den unge angriber.
 
Har du altid været vant til at score mange mål?
Nej, egentlig ikke. Det er først noget, der er sket, da jeg skiftede til Hvidovre. I Brøndby blev det ikke til så mange, der lavede jeg flere assists og spillede mest på kanten, men jeg vil naturligvis altid gerne score mange mål, og det er dejligt, at jeg har fået det ind i mit spil. 
 
Hvad er dine spidskompetencer som fodboldspiller?
Mine spidskompetencer nok, at jeg er god til at sparke og i mand mod mand situationer - og så er jeg vel god til at lave mål.
 
Sidste år sluttede du med 11 sæsonscoringer. Hvad det personlige mål for i år?
Hvis jeg spiller hele U19-divisionen igennem, så når jeg 18 mål eller mere.
 
Hvordan har dit holds sæson været indtil nu?
Vi har fået en fin start, men vi skal være bedre til at holde vores niveau, og ikke svinge som vi har haft tendens til, når vi møder de mindre gode hold. Men generelt har vores sæsonstart været fin, og jeg tror, at hvis vi bliver ved med at have en ydmyg tilgang til hver kamp, så kan vi sagtens komme i top tre.
 
Hvordan er det at være med omkring 2. divisionsholdet?
Det er super. Jeg får gode udfordringer, og jeg lærer, at det meste i fodbold handler om hurtighed i tanke og handling, for ellers bliver man tacklet. Alt på førsteholdet går stærkere, så det er vigtigt at jeg kommer med en ydmyg tilgang til det, og samtidig tager chancen, når den kommer.
 
Til sommer bliver du student. Satser du så endnu mere på fodbold?
Ja. Efter gymnasiet satser jeg på fodbolden og ser, hvor jeg kommer hen derfra, men lige nu er det ikke så vigtigt for mig, da det ligger et godt stykke ude i fremtiden. Jeg fokuserer kun på her og nu.
 
 
Se om du kan vælte Louka af pinden på topscorerlisten og opret dig på Tonsser i dag! 
 

Superliga

Mere Superliga

Fokus