• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Ludfattige Barca har ikke råd til FCK-talent

Foto: Getty Images

Krisen kradser så meget i FC Barcelona, at klubben næppe har råd til Roony Bardghji, selv hvis rygterne om interesse taler sandt.

Af tipsbladet.dk

Roony Bardghji har virkelig vakt opsigt i Danmark men også i resten af verden, efter han i forrige weekend blev Superligaens yngste målscorer nogensinde.

I tv-studiet talte man efterfølgende om et helt enestående stort talent, ja navnet 'Lionel Messi' dukkede endda op, selvfølgelig uden at nogen kunne eller turde spå, om den unge svensker når bare en procent af det, den argentinske superspiller har nået.

Også her på Tipsbladet var der stor begejstring – ja Tipsbladets chefredaktør svang sig endda op på, at her meget vel kunne være tale om en spiller, der blev det største salg nogensinde fra Superligaen, hvilket ikke siger så lidt, efter Kamaldeen Sulemana satte rekord tidligere på året med et skifte til 150 millioner kroner til Rennes fra FC Nordsjælland.

I denne uge er Roony Bardghjis navn blevet koblet til Chelsea, hvilket giver rimelig mening med tanke på London-klubbens forkærlighed for at købe helt unge spillere, og så til FC Barcelona, der flere gange tidligere har haft et øje på svenskeren.

Tipsbladets chefredaktør ser i videoanalysen i toppen af denne artikel nærmere på, hvorfor FC Barcelona i klubbens nuværende situation næppe har råd til at købe Roony Bardghji, Ferran Torres eller andre af de dyre spillere, klubben sættes i forbindelse med, fri.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020