• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Avis: SønderjyskE vil hapse rivalens direktør

Foto: Getty Images

Igen er Henrik Tønder blevet sat i forbindelse med jobbet som direktør i SønderjyskE.

Af Oliver Okstrøm

SønderjyskE har i denne sæson fået sig en ny virkelighed. Foruden at spille i 1. division, så har man også fået nye ejere, da Platek-familien er ude, og ind er kommet Povl Davidsen og Morten Kristoffer Larsen i spidsen.

Her blev der også hurtigt handlet på direktørposten, hvor Jonas Lygaard blev fyret for to uger siden, og der er endnu ikke kommet en erstatning ind. Det kan dog blive Vejle-direktør Henrik Tønder, skriver Ekstra Bladet.

Tidligere har Tønder været sat i forbindelse med rivalerne i det sydlige Jylland, men der bliver peget på, at dengang var han ikke så tændt på projektet under de tidligere ejere. Det gør han nu med de nye, lyder det.

Samtidig bor han også i området, ligesom der tilsyneladende skulle vente en lønpakke i SønderjyskE, som er noget større end den, som han kan få i Vejle Boldklub.

Selv fortæller Henrik Tønder i et interview med førnævnte avis, at foruden ikke at have nogen kommentarer til sagen, så er det ikke underligt, at han bliver sat i forbindelse med sønderjyderne, da han bor i området og har en fortid i klubben. Derfor er han vant til at høre på den slags.

- Men jeg vil gerne slå fast, at jeg har rigeligt håndgribeligt at forholde mig til med at få Vejle tilbage. Vi skal have udformet vores nye strategi og samtidig sørge for at vinde nogle fodboldkampe, fortæller VB-direktøren.

Vejle rykkede ligesom SønderjyskE ud af Superligaen i den seneste sæson, og i denne er det blevet til fire sejre i fire kampe i den næstbedste række.

SønderjyskE er også kommet godt fra land, men tirsdag kom de ned på jorden med et klart nederlag. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.