• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Beskyldt for at slå: Nu svarer EfB-træner

Foto: Getty Images

Den nye Esbjerg-træner giver nu sit besyv på den sag, som han selv er i centrum af.

Af Oliver Okstrøm

Esbjerg-træner Peter Hyballa er på det seneste blevet genstand for hårde beskytdninger om, at han blandt andet har slået en spiller. Det er dog noget, som han nu afviser fuldstændig at have gjort.

Det sker i et interview med Ekstra Bladet.

- Nej, jeg har aldrig slået en spiller. Jeg har motiveret mine spillere. Det er der mange, der gør. Jeg betegner det ikke som et slag, siger tyskeren og giver også førnævnte avis en hilsen med på vejen:

- Men jeg klapper heller ikke mine spillere på skulderen længere, så tak for det, Ekstra Bladet. For ellers kommer der nok endnu en artikel, lyder det fra Hyballa.

Han slår også fast, at han aldrig har vredet en brystvorte rundt på en spiller, men han erkender dog, at han har sagt 'Du har større bryster end min kæreste'. Det skulle dog være sagt med et glimt i øjet.

Endvidere peger Hyballa på, at det kan være kulturforskelle, der har noget at sige. Han forklarer blandt andet, at den danske kultur kan opfatte ham som aggressiv, men at han selv vil kalde det for emotionel.

I forbindelse med den nye cheftræners metoder har Spillerforeningen anmeldt sagen til Arbejdstilsynet. Læs mere om det her.