Video : Tipsbladet
1. division

Efter fyring: Dansk klub har fundet ny sportschef

AC Horsens har nu en ny sportschef klar, der skal styre klubben tilbage i retning af Superligaen.

I slutningen af januar sagde AC Horsens farvel til den hidtidige sportschef Niels Erik Søndergaard.

Østjyderne havde en skuffende efterårssæson og blev opkøbt en amerikansk investor, og i forbindelse med en større omlægning af den sportslige kurs valgte man altså, at der skulle en ny leder på posten.

Og nu kan Tipsbladet afsløre, at AC Horsens har en ny sportschef på plads.

Det bliver ifølge Tipsbladets kilder den tidligere OB-leder Steffen Nielsen, der overtager jobbet hos AC Horsens.

Steffen Nielsen blev afskediget i OB i efteråret fra en post som assisterende sportschef, og nu overtager han ifølge Tipsbladets oplysninger en tilsvarende stilling i AC Horsens.

Dermed ændrer AC Horsens også organisationen, hvor administrerende direktør Kristian Nielsen, der har været midlertidig sportschef siden afskeden med Niels Erik Søndergaard, ifølge Tipsbladets oplysninger får det overordnede ansvar for AC Horsens' transfers.

Forventningen er, at ansættelsen af Steffen Nielsen og ændringerne i AC Horsens' organisation bliver meldt ud i løbet af få dage.

AC Horsens ligger i en skuffende midterposition i 1. Division efter sidste sommers nedrykning, og med meget stor afstand op til AaB og Sønderjyske ser Horsens ud til reelt at satse på oprykning i 2024/25.

Det har man også kunnet spore i januars transfervindue, hvor den erfarne topscorer-type Anders K. Jacobsen var en af flere erfarne spillere, der forlod AC Horsens, der til gengæld har hentet en række yngre spillere til, heriblandt flere talenter fra Vestafrika og et par amerikanske spillere.

Med den intense aktivitet på januars transfermarked og profilen på de nye spillere er det oplagt, at den nye ejer også fremover kommer til at præge kursen på Horsens' transferaktiviteter.

AC Horsens åbner forårssæsonen fredag med et lokalopgør mod Kolding IF.