• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Dansk træner hårdt ramt af corona: Tabte 12 kilo

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske 1. divisionstræner var hårdt ramt af coronavirussen.

Af Victor Risager

Michael Schjønberg har for nylig været ramt af coronavirussen, og det var langt fra en behagelig oplevelse. Det fortæller Vendsyssel FF-træneren om i et interview med Nordjyske.

I weekenden indleder Michael Schjønberg og Vendsyssel FF forårssæsonen i 1. division, men de har haft en langt fra optimal opstart. I midten af januar meddelte klubben, at de måtte indstille træningen, efter at ni mand var blevet testet positiv for coronavirus.

Siden har de også måttet aflyse en række træningskampe, mens flere også har været medtaget af coronavirussen - heriblandt træner Michael Schjønberg.

- Jeg var faktisk så syg, at familien stod ved min side og tog billeder, fordi de frygtede, at jeg var ved at stemple ud. Det har været en ondskabsfuld omgang, og jeg endte med at tabe 12 kilo på to uger, så den sygdom er bestemt ikke for sjov, siger Michael Schjønberg til Nordjyske.

Samtidig er anfører Søren Henriksen, der var i Dubai i starten af måneden og var den første til at blive testet positiv i klubben, ifølge Nordjyske stadig påvirket af coronavirussen.

Vendsyssel FF er efter 17 spillerunder nummer 10 ud af 12 i den næstbedste række, og de har hentet blot 14 point efter 16 kampe. De skal i foråret forsøge at kæmpe sig væk fra nedrykningskampen, og de starter med en kamp mod Esbjerg fB lørdag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020