• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Danske og svenske klubber ude efter Næstved-bomber

Foto: Getty Images

Mileta Rajovic har imponeret i Næstved-trøjen med mål på samlebånd.

Af Oliver Okstrøm

I denne sæson har Mileta Rajovic har bombet løs i den næstbedste danske række for Næstved, og det er tilsyneladende noget, som virkelig er blevet bemærket.

Det forlyder nu, at både klubber i Superligaen og den bedste svenske række er ude efter ham. Det skriver bold.dk.

I det svenske skulle det særligt være traditionsklubben IFK Göteborg, der har følehornene ude efter Rajovic, som endda skulle have været oppe og se nærmere på klubben.

Næstveds sportschef Peter Dinesen har ikke ville kommentere noget konkret på historien overfor førnævnte medie. Det bliver dog understreget, at udvikling af unge spillere med salg for øje er en del af strategien i klubben.

- Vores strategi er at give unge spillere chancen til at vise sig positivt frem, og hvis vi kan sælge dem videre til en fordelagtig pris, vil det naturligvis være en blåstempling af det arbejde, vi laver, lyder det fra Næstved-sportschefen.

I sidste sæson blev det til 18 mål i 27 kampe for Rajovic i 2. division, som var særdeles medvirkende til at sende Næstved op i 1. division.

Tidligere i karrieren har han spillet for Roskilde, ligesom han også har været forbi klubber som Brøndby og Randers på ungdomsniveau.

Ét af Mileta Rajovic' mål i denne sæson kom mod Superliga-nedrykkerne fra Sønderjyske, som kan ses i videoen øverst i artiklen.