• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

EfB dropper legende efter 18 år: Vil gå anden vej

Foto: Getty Images

Efter 18 år i Esbjerg er tiden nu slut for Lars Winde.

Af Oliver Okstrøm

Oprykningen til Superligaen kiksede for Esbjerg, og siden har der været godt med udskiftninger. Cheftræner Olafur Kristjansson var den første, der røg ud, og siden valgte Jimmi Nagel Jacobsen at sige op som sportschef i klubben.

Det sluttede bare ikke med dem. Nu er Lars Winde, der har været i klubben siden 2003, hvor han først var målmand og derefter målmandstræner i den vestjyske klub siden 2012. Årsagen: EfB vil gå en ny vej.

Det fortæller EfB's administrerende direktør Brian Bo Knudsen på 1. divisionsklubbens hjemmeside.

- Lars Winde har været med i EfB rigtig mange år som både spiller og målmandstræner, hvilket vidner om en stor og loyal arbejdsindsats. Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Lars, og de resultater han har haft indflydelse på, men som klub ønsker vi nu at gå en ny vej på dette felt, siger han og fortsætter:

- Når vi skal sende Lars videre, bliver det med de bedste anbefalinger i forhold til næste udfordring, og ønsker ham held og lykke fremadrettet, lyder det fra EfB-direktøren om Winde, der nåede at få 290 kampe for klubben.

På spillersiden har der også været store ændringer, da både Rodolph Austin, Joni Kauko og Mathias Kristensen og FCN-lejesvenden Clinton Antwi er færdige i klubben.

I Esbjerg har man dog den nye cheftræner på plads. Læs mere om ham her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020