• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Esbjerg kan få søsterklub i Holland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Esbjerg-ejeren Pacific Media Group er angiveligt tæt på at købe en klub i Holland. Det bliver i så fald en søsterklub til EfB.

Af Ole Hoffskov

Esbjerg fB er ejet af den amerikanske investorgruppe Pacific Media Group, PMG, der har ejerskab over flere klubber i Europa. PMG ejer også Barnsley i England, FC Thun i Schweiz, KV Oostende i Belgien og AS Nancy i Frankrig.

Nu kan Esbjerg få endnu en søsterklub i flokken.

Ifølge Het Laatste Nieuws forhandler Pacific Media Group om at købe ADO Den Haag fra Holland. Investorgruppen bød for et par måneder siden på FC Den Bosch, men det lykkedes ikke at lande en aftale, og nu er det i stedet ADO Den Haag, PMG går efter.

Forhandlingerne skal have stået på i de seneste uger.

ADO Den Haag tørner i denne sæson ud i Hollands bedste række, men det gør klubben næppe efter sommerferien. ADO Den Haag har blot vundet to ud af 29 ligakampe og er på sidstepladsen i Æresdivisionen.

Paul Conway, der er talsmand for Pacific Media Group og bestyrelsesmedlem i Esbjerg fB, har gjort noget så udsædvanligt som at diktere cheftræner Olafur Kristjansson at bruge én bestemt spiller - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020