1. division

FC Fredericia tabte målrig test mod detroniseret tysk storklub

FC Fredericia tabte torsdag eftermiddag 3-4 i en testkamp mod den sovende kæmpe Hamburger SV.

FC Fredericia var torsdag taget en tur til Tyskland for at spille en testkamp mod den detroniserede tyske storklub Hamburger SV, der til dagligt høster en tilværelse i landets næstbedste række.

Gæsterne fra Danmark gjorde en god figur på bane 2 ude foran Volksparkstadion, men i sidste ende var det alligevel Hamburger SV, der trak det længste strå.

Tyskerne vandt testkampen 4-3.

HSV bragte sig tidligt foran ved Sonny Kittel, men Kristian Kirkegaard udlignede hurtigt, og efter 27 minutter tog FC Fredericia også spidsen ved Dennis Høegh. Før pausen udlignede Sonny Kittel med sit andet mål.

Bakery Jatta gjorde det til 3-2 for Hamburger SV efter 72 minutter, og Bobby Wood sikrede reelt tyskerne sejren med sin scoring til 4-2 kort efter. Jibril Abubakar, der var blevet lånt af FC Midtjylland til opgøret, pyntede til 3-4 kort før sidste fløjt.

FC Fredericia er på sjettepladsen i 1. division efter de første seks kampe.