• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Simon Møbjerg Sørensen

FC Hjørring anker tvangsnedrykning

FC Hjørring anker tvangsnedrykning
Illustration

FC Hjørring har besluttet at anke DBUs beslutning om at tvangsnedrykke dem til 2. division.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC Hjørring har fået 14 dage til at anke DBUs beslutning om at tvangsnedrykke dem til 2. division som konsekvens af klubbens dårlige økonomi. Og det har tænkt sig at gøre.

Det oplyser FC Hjørring i en pressemeddelelse, hvor de samtidig informerer om, at de forsøger at rejse de penge, der skal til for at fornyet licens. Det kan blive til et samarbejde med Frederikshavn og Hirtshals, der gennem længere tid har pønset på et samarbejde med 1. divisionsklubben omkring navnet FC Vendsyssel.

- DBU anfægter vores økonomiske situation, hvilket vi forholder os til. Vi er pt. i gang med at udvide vores salgsmuligheder via vores Vendsyssel-projekt, samt lancere en masse nye koncepter, der giver den nødvendige økonomi. Det arbejder vi hårdt på at få et positivt afkast af i indeværende regnskabsår. DBU har givet os 14 dage til at anke afgørelsen, hvilket vi vil bruge konstruktivt, så vi også får muligheden for at føre vores sportslige succes videre i næste sæson i Danmarks næstbedste fodboldrække, skriver FC Hjørring i en pressemeddelelse.

FC Hjørring vandt i weekenden 4-0 over HB Køge og har i de seneste uger spillet sig i sikker afstand af nedrykningspladserne i 1. division. De så altså ud til at redde sig på banen, men nu har DBU sendt dem til tælling, og spørgsmålet er, om anken kan redde dem.