• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Simon Møbjerg Sørensen

FC Hjørring bliver til Vendsyssel FF

FC Hjørring bliver til Vendsyssel FF
Illustration

1. divisionsklubben FC Hjørring skifter navn til Vendsyssel FF allerede fra den kommende sæson, efter de er gået ind iet samarbejde med Frederikshavn.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Vendsyssel FF (Forenede Fodboldklubber) så i dag dagens lys. DBU har således godkendt FC Hjørring ansøgning om fra næste sæson at spille under navnet Vendsyssel FF i 1. division.

FC Hjørring er gået sammen med Frederikshavn-klubben Ffi om et samarbejde, der skal styrke regionens bedste fodboldhold og holde talenterne længere i Vendsyssel, end det er tilfældet i dag.

- FC Hjørring har i foråret 2013 arbejdet intens med FfI om at lave et bredere samarbejde i Vendsyssel til gavn for både elite og bredde. Vi vil gerne have et hold på seniorsiden, som er en fast bestanddel af toppen af dansk fodbold og ligeledes spiller en stor og væsentlig rolle på ungdomssiden. Første skridt er vores navneskift samt at dele både træninger samt træningskampe ud i hele Vendsyssel. I løbet af efteråret vil FfI samt FC Hjørring tage næste skridt og arbejde hen mod fra 1.1.2014 at præsentere et mere formaliseret samarbejde både på seniorside samt ungdomsside.

- Begge klubber ønsker at give hele Vendsyssel et løft, så vi får et 1.divisionshold som favner endnu bredere. Begge klubber vil i samarbejde med resten af klubberne i Vendsyssel arbejde på at fastholde de bedste spillere i området så længe det er bedst for deres udvikling samt arbejde på, at vi også får bredden med i alle vores klubber i kommunen. Vi er nu gået i gang med næste fase, og der vil snarest blive indkaldt til et pressemøde, hvor vi vil uddybe vores ideer yderligere, skriver klubben i en pressemeddelelse.

FC Hjørring blev tidligere på året tvangsnedrykket, efter DBU havde afvist at give klubben licens til at spille i 1. division. Klubben appellerede imidlertid og bragte sin økonomi så meget i orden, at DBU alligevel gav klubben licens til at spille 1. division.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020