• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

FC Roskilde henter kantspiller i 2. division

FC Roskilde henter kantspiller i 2. division
Foto: FC Roskilde

FC Roskilde har hentet en ny kantspiller til klubben. 21-årige Nicolai Vallys skifter fra Skovshoved IF.

Af Morten Jørgensen

I slutningen af maj forstærkede FC Roskilde sig med den lynhurtige kantspiller, Nicolai Jessen, der skiftede fra Nykøbing FC. Nu er endnu en kantspiller blevet hentet til den sjællandske klub.

På sin hjemmeside oplyser FC Roskilde, at Nicolai Vallys er blevet hentet på en toårig kontrakt i Skovshoved IF, der hører hjemme i 2. division. Og skiftet begejstrer i den grad FC Roskildes sportschef, Anders Theil.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har skrevet to år med Nicolai Vallys. Han er efter min mening den mest spændende spiller i 2 division. Nicolai har scoret 12 mål som kant/offensiv midtbane i 30 kampe og det et rigtig godt snit fra den position på banen. Han er ung, og der kan stadig bygges på hans spil, så jeg er ret sikker på, at Vallys vil rykke sig meget ved og komme ind i vores træningsmiljø. Det er ikke en hemmelighed, at jeg er yderst tilfreds med, at Vallys har valgt at fortsætte sin karriere hos os, da jeg ved, han havde mange andre muligheder, siger han til klubbens hjemmeside.

FC Roskilde har gennem længere tid fulgt den 21-årige kantspiller, som glæder sig over at prøve kræfter med en ny klub.

- Jeg er superglad for at komme til FC Roskilde. Klubben har fulgt mig det seneste år, så de ved hvad de får - og jeg føler det er et rigtig godt match. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med opstarten og møde mine nye holdkammerater, og jeg er sikker på, vi kommer til at gøre det godt i 1. divisionen. Jeg har store drømme med min fodbold, og for nu er drømmen at gøre det fantastisk for FC Roskilde, lyder det fra Nicolai Vallys.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus