• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Simon Møbjerg Sørensen

Fredericia henter tidligere Esbjerg-spiller

Fredericia henter tidligere Esbjerg-spiller
Illustration

1. divisionsklubben FC Fredericia har skrevet kontrakt med den svenske midtbanespiller Mikael Rynell, der har en fortid i Herfølge, Esbjerg og Vejle.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC Fredericia har i dag forstærket truppen med den svenske midtbanespiller Mikael Rynell, der har skrevet kontrakt med 1. divisionsklubben frem til sommeren 2016. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Dermed får cheftræner Nicolai Wael en væsentlig forstærkning til forårssæsonen, og Rynell glæder sig over at være tilbage i Danmark, hvor han huserede i Herfølge, Esbjerg og Vejle fra 2005 til 2012.

- Det var ikke noget svært valg at sige ja til at komme til Fredericia, der er en professionel klub med gode rammer. Min familie og jeg havde en god tid i Danmark, og eftersom jeg kender Nicolai Wael og hans spilsystem, som, jeg synes, passer godt til mig, så virker det som et godt match. Jeg synes, at den type fodbold, der spilles i Danmark, ligger bedre til mig. Det er mere teknisk, og det kan jeg godt lide, smiler han. Både min kone og jeg kender mange i området, og jeg kender jo flere af FC Fredericias-spillere, samt træneren, så det gør det hele meget nemmere. Det virker trygt og rigtigt at tage til Fredericia nu, siger Mikael Rynell.

FC Fredericia overvintrer på 1. divisions syvendeplads. Rynell har spillet 23 Superliga-kampe for Esbjerg og optrådt for Herfølge og Vejle i 1. division.

Superliga

Mere Superliga

Fokus