• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Grim afsked med Sønderjyske: Jeg var ren luft

Foto: Getty Images

Han blev kylet ud af Sønderjyske og kritiserer nu klubbens måde at løse tingene på.

Af Mads Bye Marboe

For år tilbage var Pierre Kanstrup en stor profil for Sønderjyske, og han spillede også regelmæssigt i det første halvandet år efter sit comeback i klubben i 2020.

Men så kom der nye ejere til Haderslev-klubben, og Michael Boris blev ansat som cheftræner. Han kunne ikke bruge Kanstrup, og pludselig var forsvarsspilleren ude af holdet.

I Discovery+-programmet Start 11'eren kritiserer han nu klubben for dens måde at håndtere situationen på.

- Det kan lyde så hyklerisk at sidde her og tude snort over, at man er blevet smidt ud, men der kom en ny træner efter de nye ejere, og jeg var ren luft. Til trods for at vi havde snakket på førstedagen, kommer han på tredjedagen, giver mig hånden og siger: "Hi, I'm Michael. I don't think we've met." Så vidste jeg godt, hvad klokken havde slået.

- For mig er det bare en forkert måde at gøre det på i stedet for bare at spille med åbne kort og sige: "Prøv at hør, vi synes, du er for gammel," eller "vi synes faktisk ikke, du er god nok, så skal vi prøve at finde noget andet, eller skal vi prøve at finde en løsning?"

- Så blev det bare gjort på en lidt grim måde, og det kan godt være en ting i fodbold, at tingene gøres ordentligt, selvom klubben måske ikke føler, at man er der, hvor de gerne vil have en.

Pierre Kanstrup spiller i dag for Fremad Amager.