• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Har ikke spillet i et år: Viborg forlænger med keepertalent

Foto: Viborg FF

Skadede Lucas Lund har fået en ny længerevarende aftale i Viborg FF.

Af Victor Risager

Han har ikke spillet i mere end et år, men Viborg FF har ikke mistet troen på keepertalentet Lucas Lund.

Torsdag har 1. divisonsklubben forlænget aftalen med den 20-årige keeper, så han nu er på kontrakt i Viborg FF indtil sommeren 2023. Det oplyser Viborg FF på sin hjemmeside.

Og det er altså et signal om, at klubben stadig har en stor tro på Lucas Lund. Det siger sportschef Jesper Fredberg ifølge klubbens hjemmeside.

- Vi er rigtig glade for at have lavet en ny aftale med Lucas, som vi stadig tror rigtig meget på. Han har store kvaliteter som målmand, en stærk udstråling og samtidig er han en person med alle de rigtige værdier. Det seneste år har været udfordrende for ham, men vi har set en person, der er vokset som menneske, og nu begynder han også så småt at være tilbage på fodboldbanen igen.

- Vi er bevidste om risikoen ved sådan en skade, men det er en kalkuleret risiko og en chance, vi gerne vil tage, for vi har hele tiden holdt fast i tanken om, at Lucas er vores målmand, og det er også derfor, at vi kun har hentet erstatninger ind på korte lejeaftaler. Lige nu handler det for Lucas om at fortsætte arbejdet, så han kan komme tilbage på banen og præstere for VFF. Vi har stor tillid til Lucas, og vi glæder os alle til at fortsætte samarbejdet, lyder det fra sportschefen.

Lucas Lund har hidtil spillet fire kampe i 1. division for Viborg FF, hvor han i alle fire har holdt målet rent.

Ifølge Viborg vil den unge keeper være tilbage i træning i løbet af oktober. Til den tid skal han kæmpe med Can Dursun og Patrik Gunnarsson, der er lejet i Brentford, om spilletid i 1. division.  

---------------------------

Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus