Video : Tipsbladet
1. division

Havde ham i Brøndby: Han stiller krav!

Horsens-profilen Marinus Larsen fortæller til Tipsbladet, at den nye cheftræner Martin Retov har skabt gode forandringer i klubben, og det glæder ham. Retov kræver nemlig noget af spillerne.

Martin Retov er ny Horsens-cheftræner, og han skal forsøge at vende skuden efter en skuffende sæson i NordicBet Ligaen.

Den tidligere Brøndby-assistent har fra dag ét vist, at han vil skabe forandringer i Horsens, fortæller profilen Marinus Larsen.

Larsen kender blandt andet Martin Retov fra deres fælles fortid i Brøndby.

- Jeg synes, at det har været dejligt. Man kan allerede se, at vi gerne vil spille på en lidt anden måde, end vi har gjort. Jeg kan allerede se fremskridt. Vi finder stille og roligt ind i det, så jeg glæder mig til den første kamp, siger Marinus Larsen i et interview med Tipsbladet.

Hvordan kan du mærke, at Martin Retov har sat sit præg på Horsens?

- Han er en træner, der kræver meget af spillerne, og han har høje forventninger. Det, synes jeg egentlig bare, er fedt. Det hæver standarden for alle spillere og hele klubben.

- Han vil gerne spille fodbold og have bolden meget. Vi skal kunne løbe og presse meget, men han vil gerne have, at vi dominerer på bolden, hvilket også passer mig rigtig godt.

Grundet Martin Retovs indtog i klubben er der en god tro på tingene inden sæsonstarten.

- Folk er optimistiske, og der er alligevel en god ro omkring det. Jeg føler, at alle har følelsen af, at vi har kvaliteterne til det. Vi går selvfølgelig efter at rykke op og i hvert fald spille med i toppen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: AC Horsens

Midtbanespilleren synes selv, at han står skarpt inden den kommende sæson. I den seneste sæson var han en af de store profiler hos Horsens.

-I opstarten arbejder alle hen imod at spille en rolle i den første kamp, som hæver niveauet og intensiteten til træning. Jeg føler selv, at jeg er et godt sted og håber, at jeg selv kan spille en rolle fra første kamp. 

- Jeg har fået lagt på i ferien og føler også, at jeg har lagt yderligere på i de første to uger af opstarten. Jeg synes selv, at jeg er et rigtig godt sted både fysisk og mentalt.

-Jeg er glad for min første sæson, hvor jeg har fået masser af spilletid. Det har været en stor prioritet for mig at få en masse minutter i benene og samtidig bidrage og hjælpe holdet.

- Min performance har været helt udmærket, men jeg er ambitiøs og vil gerne være endnu bedre i den nye sæson, så jeg forhåbentlig kan hjælpe holdet til en topplacering, siger 20-årige Marinus Larsen til Tipsbladet.

Larsen skiftede fra Brøndby til Horsens i sommeren 2023.

AC Horsens indleder sæsonen mod FC Fredericia 21. juli.