Foto: IMAGO
1. division

Her er Jacob Buus' nye klub

Jacob Buus har efter afskeden med AC Horsens fundet sig en ny klub.

AC Horsens rev i januar Jacob Buus' kontrakt over, da han ikke havde nogen fremtid i klubben.

Nu har højrebacken så fået fremtiden på plads andetsteds. Sønderjyske skriver på sin hjemmeside, at man har tegnet en kort kontrakt med defensivspilleren frem til sommer.

- Vi er meget glade for, at det har været muligt at hente en stærk spiller som Jacob Buus uden for transfervinduets normale åbningstid. Vi får en ærgerrig spiller, der før har gjort det godt i både Superligaen og 1. division, og med sin alder og udenlandserfaring bringer han også en vis rutine til holdet. Han er en energisk højre back, der sætter en ære i at forsvare, og han har nogle stærke defensive kvaliteter, som vi godt kan bruge i Sønderjyske Fodbold, siger sportschef, Casper Daather, og tilføjer.

- Tilgangen af Jacob Buus skal også ses i lyset af, at vi har været ret uheldige med skader på netop højre back-positionen. Senest er Simon Wæver blevet skadet på træningslejren i Spanien, og han har en længere skadeshorisont, end vi havde håbet, og derfor har vi handlet hurtigt og ansvarligt ved at hente en forstærkning til resten af sæsonen. Tilgangen af Jacob Buus betyder, at vi er mindre sårbare på positionen, og begge parter får mulighed for at se hinanden yderligere an de næste måneder.

Den 26-årige højreback bestod torsdag sit lægetjek og træner senere med sine nye holdkammerater for første gang. Sammen med Sønderjyske skal han forsøge at rykke dem tilbage i Superligaen.