1. division

Hobro misser stort comeback i sandt målorgie

Hvidovre IF sejrede mod Hobro IK på udebane og sikrede sig den tredje sejr i træk i 1. division.

Hvidovre vandt 4-3 over Hobro i en målrig affære søndag eftermiddag i landets næstbedste fodboldrække.

Det skulle dog blive spændende, da Hobro i slutminutterne fik reduceret til 3-4 efter af have været bagud med 1-4 i løbet af kampen.

Begge hold så energiske ud fra kampens begyndelse, men det var udeholdet, der kom først på tavlen.

Hvidovres angriber Marcus Lindberg skulle bruge to forsøg på at få bolden over stregen, men det lykkedes lige akkurat i anden omgang, da han sparkede bolden fladt forbi både målmand og forsvarer.

Hvidovre udnyttede momentum, da holdets anden angriber, Oscar Buch, gjorde Lindberg kunsten efter.
Han udnyttede et langsomt Hobro-forsvar og sparkede nemt bolden i mål.

Kort efter skulle selv samme Buch også gøre det til 3-0 efter kun 20 minutters spil, da han fra kort afstand ved forreste stolpe bankede bolden op i nettaget.

Selv om Hobro lignede et hold, der stod på hælene, fik holdet kort før pause reduceret til cifrene 1-3.

Midtbanespilleren Alexander Baun bankede resolut bolden ind via stolpen efter et fladt indlæg fra højre side.

Anden halvleg var en blandet affære med chancer i begge ender.

Men 25 minutter inde fik Hvidovre udbygget føringen efter en hjørnesparkssituation.

Ahmed Iljazovski fik lov at vende med bolden i feltet for derefter at sparke den igennem et par Hobro–spillere og ned i det korte hjørne.

Hobro nægtede dog at give op. Ti minutter før tid satte Mads Hvilsom pandebrasken på et indlæg og reducerede endnu en gang for Hobro.

Kort efter blev det også 3-4, da Hobros Danny Amankwaa lagde bolden forbi målmanden.

Trods en ihærdig slutspurt skulle Hobro alligevel gå tomhændet fra et underholdende og målrigt opgør.

Med sejren bringer Hvidovre sig tættere på den sjove halvdel af 1. division, men må fortsat nøjes med en niendeplads. Imens befinder Hobro sig på ottendepladsen med samme pointantal.