• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Ikke bare Daniel Agger: Også 10 spillere stopper

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

HB Køge siger foruden cheftræner Daniel Agger farvel til hele 10 spillere.

Af Ole Hoffskov

Der skal bestilles en lang række afskedsbuketter i HB Køge.

Fredag har NordicBet Liga-mandskabet oplyst, at trænerduoen Daniel Agger og Lars Jacobsen forlader klubben, og det samme gøre hele 10 spillere. Dermed vil det altså være et noget forandret HB Køge, man ser i næste sæson.

De 10 spillere, der forlader HB Køge, er Oskar Snorre (skifter til Randers FC), Frederik Mehder, Max Sauer, Abdul Arshad, Andreas Bengtsson og Jacob Trenskow samt lejesvendene Leo Walta, Yousef Salech, Zean Dalügge og Charlie Weberg.

- Vi sadler om i vores projekt, og det indebærer også, at vi kommer til at sætte vores trup sammen på en anden måde fremadrettet. Med mange aftaler, der står til udløb nu, er det det eneste rigtige for os at udnytte det til at kickstarte vores nye projekt.

- Vi tager afsked med flere spillere på én gang, end vi har prøvet før, men det er vigtigt for mig at understrege, at det overordnet er helt efter vores plan og strategi, siger HB Køge-direktør Per Rud.

HB Køge runder sæsonen af med en hjemmekamp mod Fremad Amager fredag aften, og det bliver altså Daniel Aggers sidste kamp i spidsen for fusionsklubben.