• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Simon Møbjerg Sørensen

Jannik Skov Hansen prøver i HB Køge

Jannik Skov Hansen prøver i HB Køge
Illustration

Jannik Skov Hansen har forladt Brøndby og forsøger nu at spille sig til en kontrakt i HB Køge, hvor også FCKs Pierre Larsen er på besøg.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Brøndbys kantspiller Jannik Skov Hansen døjede så meget med skader i sin sidste tid i vestegngs-klubben, at han ikke fik forlænget sin kontrakt, der udløb efter den forgangne sæson.

Nu prøver Skov Hansen at skubbe liv i karrieren i HB Køge, hvor han træner med fra i morgen. Jannik Skov Hansen spillede tre Superliga-kampe for Brøndby i forrige sæson, men kom ikke på banen i sidste.

Brøndby'eren er dog ikke den eneste, HB Køge tester i denne tid. FC Københavns Pierre Larsen er på besøg fra i dag sammen med HIK'eren Delphin Tshiembe. De er begge midtbanespillere.

Mandag den 1. juli støder finnen Joosi Koskiranta til truppen. Han er målmand og har tidligere optrådt for FC Midtjylland og på de finske unglandshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.