Video : Tipsbladet
1. division

Lionel Messis klub interesseret i OB-spiller

OB kan miste dyr profil gratis, og der er blandt andet interesse fra MLS-klubben Inter Miami.

OB har allerede sagt farvel til nogle spillere efter nedrykningen til 1. division, og Sven Köhler kan meget vel være en af de spillere, der forlader Ådalen.

Som Tipsbladet kunne afsløre i april, har den tyske midtbanekriger nemlig en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte kvit og frit efter nedrykning.

Og det gør ham interessant fra flere klubber.

Tysklands største avis, BILD, erfarer, at den stjernespækkede klub Inter Miami, som blandt andet har Lionel Messi og Sergio Busquets på lønningslisten, er interesseret i Sven Köhler.

Der er også interesse fra tyske og engelske hold.

Ikke første gang
Faktisk har Sven Köhler tidligere været et emne i Inter Miami. Det var han før skiftet til OB, fortalte han i sommer til Tipsbladet.

- Det er rigtig nok, at der var interesse fra Inter Miami, men det var ikke sådan, at de ville købe mig nu. De ville gerne vente til vinter, og jeg var opsat på at tage næste skridt i min karriere denne sommer. Derfor blev det OB, sagde tyskeren dengang. 

Svært forår i OB
27-årige Sven Köhler kom til OB forud for den netop overståede sæson for adskillige millioner, og han blev lynhurtigt en profil på fynboernes midtbane.

I januar var Bundesliga-holdet Heidenheim ifølge Tipsbladets oplysninger interesseret, men han fik ikke lov til at skifte.

Og det blev starten på et turbulent forår. For efter Tipsbladets afsløring af Sven Köhlers nedrykningsklausul, opstod der i klubben tvivl om hans engagement i klubben, og derfor blev han holdt ud af cheftræner Søren Kroghs kamptrupper.

Derfor har det i de seneste måneder trukket op til en skilsmisse mellem parterne. Nu er spørgsmålet så, om Sven Köhler ender i Inter Miami, Tyskland, England eller et helt fjerde sted.