• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Lønstrup anklager egne spillere for matchfixing: Klubben undersøger sagen

Cheftræner Christian Lønstrup anklagede ifølge BT sine spillere i FC Roskilde for matchfixing i går. Klubben er nu ved at undersøge påstanden, men ejeren regner ikke med at finde noget.

Af Anders Dehn

FC Roskilde har allerede været gennem én storm i dette forår, da klubben i slutningen af marts undgik konkurs med nød og næppe. Nu blæser det op igen.

Ifølge BT anklagede cheftræner Christian Lønstrup sine spillere for matchfixing, da han i går skulle evaluere søndagens 1-2-nederlag til Lyngby Boldklub. Det gjorde spillerne vrede, og nu er både DBU, Spillerforeningen og Danske Spil involveret.

Klubejer Carsten Salomonsson bekræfter over for avisen, at de har sat gang i en undersøgelse af, om kampen virkelig var fixet.

- Vi er i gang med Danske Spil og DBU lige nu, og det ser ud til, at der intet er i det. De er ved at køre det hele igennem. Jeg er tilbage inden for en time til halvanden. Der har jeg fået svar. Hvis der ikke er noget i det, er det åndssvagt at starte noget vanvittigt op, hvis det bare er et rygte, som jeg tror, at det er, siger han til BT.

FC Roskilde er i øjeblikket involveret i en hård kamp for overlevelse i bunden af 1. division. Holdet har to point ned til nedrykningsstregen, og der resterer to spillerunde af indeværende sæson.

På søndag får holdet besøg af FC Fredericia.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus