• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Lyngby bekræfter: Er ved at sælge Kornvig

Foto: Getty Images

Emil Kornvig nærmer sig et skifte væk fra Lyngby.

Af Oliver Okstrøm

Lyngby har i dette transfervindue allerede sagt farvel til Mathias Hebo og Magnus Warming, og nu bekræfter klubben selv, at Emil Kornvig kan blive den næste i rækken.

På 1. divisionsklubbens hjemmside bliver det forklaret, at Kornvig ikke kommer til at være med i den kommende kamp mod Nykøbing FC, da der bliver forhandlet med en såkaldt 'unavngiven klub'.

Denne klub skulle ifølge B.T. være den italienske Serie A-klub Spezia, der har samme ejer som SønderjyskE i form af Platek-familien. Her skulle der være tale om et salg til omkring 7,5 millioner kroner, hvorefter han bliver udlejet til sønderjyderne.

I Lyngby tager den nye cheftræner Freyr Alexandersson det med ro, og han ved, at det er noget, som følger med jobbet.

- Der er sket meget i klubben på den korte tid, jeg har været her, men sådan er det at arbejde i fodbold. Jeg har stor tiltro til det hold, vi har. Der er høj kvalitet og mange dygtige fodboldspillere med den rigtige indstilling, samt et ret unikt fællesskab, siger han og fortsætter:

- Med det sagt, så håber jeg, at vi møder forståelse for, at vi har brug for tid til at skabe relationerne til hinanden på banen og få de taktiske ting ind under huden, lyder det fra Freyr Alexandersson.

Mens der har været afgange, så har Lyngby også fået nyt ind. Det er blandt andet Kristian Riis fra FC Midtjylland og Andreas Bjelland fra FC København. Læs mere om sidstnævnte skifte her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020