• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Simon Møbjerg Sørensen

Lyngby skriver med midterforsvarer

Lyngby skriver med midterforsvarer
Illustration

Den 29-årige forsvarsspiller Thomas Sørensen har skrevet kontrakt med Lyngby for hele 2014.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Lyngby har i dag sikret sig sommerens anden tilgang efter tidligere at have hentet kantspilleren Martin Andersen. Lyngby har skrevet kontrakt med den 29-årige midterforsvarer Thomas Sørensen. Forsvareren har trænet med Lyngby siden efteråret, hvor han vendte hjem fra et ophold i islandske IA Akranes.

- Kontrakten med Thomas sikrer ro omkring forsvaret. Vi får en dygtig forsvarsspiller, der kan dække flere positioner, hvilket vi synes er vigtigt. Thomas' rutine vil helt sikkert også komme holdet til gode, og vi ser meget frem til samarbejdet, siger administrerende direktør Brian Lemmeke til klubbens hjemmeside.

Thomas Sørensen debuterede i Superligaen for netop Lyngby i 2001, men fik kun den ene kamp mod AGF. Han har siden spillet 53 Superliga-kampe for HB Køge. Han glæder sig til igen at spille i den blå trøje.

- Lyngby har betydet meget for mig, og klubbens kultur er noget, jeg holder meget af. Jeg havde 5 gode år som junior og opefter, og jeg har haft mange gode oplevelser med Lyngby - både fodboldmæssigt og med fansene. Så jeg er utrolig glad for at være tilbage. Jeg går selvfølgelig efter at komme ind og blive stamspiller på holdet. Konkurrencen er stor på mange pladser. Især i forsvaret, hvor der er nogle gode spillere, siger Thomas Sørensen.

Lygnby ligger nummer fem i 1. division og har seks point op til AC Horsens på den andenplads, der giver adgang til Superligaen i næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus