1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Mesterklub går endnu en gang på rov i Danmark

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tidligere på måneden hentede de Vito Hammershøy-Mistrati og nu har de også sikret sig en af Vejle Boldklubs defensive profiler på en lejeaftale.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Vejle Boldklub har gang i svingdøren. Tidligere fredag præsenterede de Stefan Velkov til forsvaret, og det har givet anledning til at sende en anden forsvarer væk.

Superliga-nedrykkerne har således udlejet Denis Kolinger til de rumænske mestre CFR Cluj, der endnu engang går på rov i Danmark. Tidligere på måneden hentede de Vito Hammershøy-Mistrati i Randers FC.

- Denis har fået en mulighed, han ønsker at forfølge, med europæiske kampe og et mesterhold i Rumænien. Det er en attraktiv pakke, som CFR Cluj har tilbudt Denis og Vejle Boldklub, siger sportschef, Marius Adrian Nicolae.

Foruden en sæson i Rumænien, så bliver Denis Kolinger også udstyret med en kontraktforlængelse, så hans aftale med Vejle Boldklub løber frem til 2025.

- Jeg føler, chancen for at kunne spille europæiske kampe og være med i kampen om mesterskabet er en mulighed, man ikke altid får som 28-årig. Jeg tror på, at Vejle Boldklub kommer til at rykke tilbage i 3F Superligaen i den kommende sæson, og jeg vil både heppe og følge med i jagten på dette.

- Det viser formatet i Vejle Boldklub, at man igennem indsigt og dialog viser mig, at jeg har været en profil i klubben, men også fortjener denne mulighed, siger Denis Kolinger blandt andet om skiftet.

Den stærke forsvarsspiller har indtil videre optrådt 56 gange og scoret tre mål for Vejle Boldklub. CFR Cluj har desuden en forkøbsret på den 28-årige kroat, som de kan vælge at gøre brug af.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.