• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Mogens Krogh vender tilbage til Nordjylland: Bliver U19-træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Vendsyssel-sportsdirektør er tilbage i det nordjyske, hvor han har fået job som træner for Hjørring IF's U19-hold.

Af Kenneth Jensen

Han stoppede i efteråret som sportsdirektør i Vendsyssel FF, men nu vender tidligere Brøndby-målmand Mogens Krogh tilbage til det nordjyske og Vendsyssel.

Krogh er blevet ansat som U19-træner for Hjørring IF - moderklubben bag Vendsyssel FF, bekræfter Hjørring IF på sin Facebook-side, og han skal dermed være med til at sende udvikle spillere i Hjørring, der siden kan komme på førsteohldet i Vendsyssel.

- Med Mogens får de unge mænd en træner, der selv har prøvet at spille og træne fodbold på de øverste hylder. Samtidigt er Mogens en person, der er i stand til at snakke med de unge i øjenhøjde. Den kombination er jeg sikker på vil give holdet et boost, siger talent- og sportschef Tom Schmidt.

Efter Mogens Kroghs stop som sportsdirektør blev Glen Riddersholm ansat i stillingen. Han var dog ikke særligt længe sportsdirektør i klubben, da han i stedet valgte at tage et job som træner for SønderjyskE. I stedet varetages sportschefsjobbet af Ole Nielsen.

Mogens Krogh fortæller, at han ser frem til den nye udfordring.

- Jeg vil gerne bo i Vendsyssel og arbejde med unge og fodbold. Derfor passer det perfekt, at HI og jeg kunne se mulighederne i et samarbejde. Jeg glæder mig til at give de unge mænd noget viden om og passion for fodbold. Det er en svær alder, hvor piger, uddannelse og arbejde konkurrerer med fodbolden, men jeg tror, at jeg kan være med til at sikre, at de får en god oplevelse med fodbolden, og at det kan være med til at sikre, at mange af disse rigtig dygtige spillere bliver i seniorfodbolden til gavn for dem selv, HI og måske VFF for de allerbedste, siger Mogens Krogh.

Krogh har trænererfaring fra tidligere, hvor han har stået i spidsen for Hvidovre, Nordvest FC og Næstved BK.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.