• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Næstved Boldklub henter amerikansk assistenttræner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Amerikaneren, Ricky Pabon, er ny assistenttræner i Næstved Boldklub, der endnu ikke har fundet klubbens nye cheftræner.

Af Kristian Porse

Der er sket meget i Næstved Boldklub, siden klubben glippede muligheden for oprykning tilbage i maj måned. Den daværende cheftræner Michael Hemmingsen er blevet fyret, og i samme omgang røg den daværende sportsdirektør Jacob "Gaxe" Gregersen med i faldet. 

Klubben har endnu ikke fundet en ny cheftræner, men til gengæld har de nu ansat amerikanske Ricky Pabon som ny assistenttræner. Det skriver sn.dk. Amerikaneren bliver beskrevet som en venlig mand udenfor banen, men når træningen først er i gang, skulle han være en hård negl. Ifølge klubejer I Næstved Boldklub, Alexander Quaye, er Ricky Pabon hentet til klubben af flere årsager. 

- Ricky er hentet til Danmark af flere årsager. Han er primært hentet til Næstved for at være med til at implementere den stil, som vi gerne vil spille, men han er også hentet til, fordi vi ved, at han er dygtig til at arbejde med unge spillere. Det er tanken, at han skal være med til at udvikle hele klubben. Eksempelvis skal han være med til at udvikle ungdomsarbejdet, så det er de mere overordnede linjer, han skal hjælpe med at udvikle. Det er ikke bare førsteholdet. Det er hele klubben, siger han ifølge sn.dk. 

Det er stadigvæk uvist, hvem der bliver Ricky Pabon og Næstveds cheftræner, men ifølge Quaye har klubben afholdt op til flere samtaler med forskellige, spændende emner. Han understreger dog, at det vigtigste er at finde den rette mand, som kan se sig selv i klubben på lang sigt. 

Næstved Boldklub skyder den nye sæson i 1. Divisionen i gang om lidt over en måned. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus