• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Officielt: Dansk klub lejer tysk back

Foto: Getty Images

Linus Rosenlöcher skal i den kommende tid tørne ud på dansk græs.

Af Oliver Okstrøm

Esbjerg har i jagten på succes i 1. division lejet den tyske venstreback Linus Rosenlöcher for resten af sæsonen. Det er desuden en aftale, som de har en option til at gøre permanent til sommer.

Det melder EfB på klubbens hjemmeside.

Den 21-årige tysker har hidtil spillet for FC Nürnberg, men nu det altså blevet en mulighed for vestjyderne. Det er selvsagt noget, som glæder Esbjerg-direktør Jens Hammer Sørensen.

- Linus Rosenlöcher er en spiller, vi har haft øjnene på i længere tid, og før jul fik vi mulighed for at se ham an til en række træninger med holdet og i vores miljø. Her efterlod han et rigtigt godt indtryk, og vi fik bekræftet, at Linus er en dygtig fodboldspiller, som vi tror på, vil blive et aktiv for os i forårssæsonen, siger direktøren.

Det bliver på lørdag, at resten af mandskabet vil møde Rosenlöcher, hvor træningen genoptages. Og det er da også noget, som han ser frem til.

- Jeg har fået et godt indtryk af forholdene og holdkammeraterne, som jeg trænede med før jul, og jeg ser det som et godt, næste skridt i min karriere, hvor det forhåbentligt bliver til en masse spilletid på et højt niveau. Nu kigger jeg frem mod lørdag, hvor vi tager hul på træningen, siger Linus Rosenlöcher.

Backen har i hele sin karriere - indtil nu - været i Nürnberg.