• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Officielt: Henter dansker hjem fra udlandet

Foto: Fremad Amager

Fremad Amager fortsætter oprustningen til overlevelseskampen i foråret.

Af Ole Hoffskov

Fremad Amager er på sidstepladsen i NordicBet Ligaen, så der skal andre boller på suppen i foråret, hvis ikke amagerkanerne skal ryge ud af landets næstbedste række.

At alvoren er gået op for Fremad Amager er allerede kommet tydeligt til udtryk i det igangværende transfervindue.

Klubben har hentet de tidligere Superliga-spillere Mark Gundelach og Michael Lumb, og nu får Fremad Amager også tilgang af talentfulde Noah Crone, der vender hjem til Danmark efter et ophold i italienske Lecce.

- Jeg er ekstremt klar til den her udfordring. Efter samtaler med Fremad Amager var jeg opsat på at starte et nyt kapitel i en klub, der giver tid og plads til de unge spillere. Lige nu glæder jeg mig til at komme på banen med drengene og starte det hårde arbejde, der venter mig, siger Noah Crone og fortsætter:

- Jeg kommer ikke tilbagelænet for at se tingene an. Der skal fuld knald på til min første træning om halvanden time. Jeg glæder mig til gode oplevelser med fansene i Sundby Idrætspark i en vigtig forårssæson.

Den 20-årige offensivspiller, der i øvrigt er søn af TV-værten Natasja Crone, har underskrevet en treårig aftale med Fremad Amager.