1. division Mads Bye Marboe

Prøvespiller imponerede Vendsyssel-chef: En meget interessant spiller

Foto: Getty Images

Lasse Stensgaard så mange gode ting fra Nicklas Mouritsen i tirsdagens træningskamp mod SønderjyskE.

Af Mads Bye Marboe

Selvom Vendsyssel FF tabte 3-2 til SønderjyskE, så cheftræner Lasse Stensgaard mange gode ting fra Nicklas Mouritsen, og han overvejer nu at tilbyde backen en kontrakt. Det siger han til Nordjyske.

Mouritsen er i øjeblikket til prøvetræning i den nordjyske klub, og han fik 90 minutter til at vise sig frem, da det tirsdag eftermiddag gjaldt Superliga-mandskabet SønderjyskE i en træningskamp.

Læs også:Efter langt skadeshelvede: SIF-talent kan gøre comeback lørdag

Netop i SønderjyskE har den tidligere Roskilde-back for nyligt været til prøvetræning, uden at det udmøntede sig i en aftale, hvorfor han nu har fået chancen i Vendsyssel i stedet - og her har han indtil videre imponeret Lasse Stensgaard.

- Det var en rigtig god præstation. Nicklas er rigtig god i det offensive og grundig i det defensive, samtidig med at han har en god fysik, fortæller Vendsyssel-træneren til Nordjyske og uddyber:

Læs også:Tidligere EfB-keeper Vito Mannone meldes tæt på ny klub

- På den korte tid, han har været her, har han også vist sig som en rigtig god fyr, så han er en meget interessant spiller, der helt sikkert har niveau til NordicBet Ligaen, som han også har vist tidligere, men nok også til mere end det.

Der er imidlertid det problem, at Vendsyssel mandag forstærkede sig med venstrebacken Henri Järvelaid, så til Nordjyske fortæller Stensgaard desuden, at han ikke kan love Mouritsen en kontrakt.

25-årige Mouritsen har også en fortid i B93, FC Nordsjælland og Lyngby.

Læs også:Officielt: Målfarlig estisk back skifter til Vendsyssel

Læs også:Ny offensiv estisk back i Vendsyssel vil op i Superligaen

Læs også:Johnny Mølby: FC Fredericia er en god klub med et godt miljø