Video : Tipsbladet
1. division

Neestrup med stor ros: Han ser helt rigtigt!

FC København-cheftræner Jacob Neestrup var ude at rose NordicBet Liga-mandskabet Hillerød efter tirsdagens træningskamp. Hillerød-manager Christian Lønstrup siger til Tipsbladet, at han er glad for de rosende ord.

Tirsdag var Hillerød og FC København i duel mod hinanden i en træningskamp, og her tog NordicBet Liga-mandskabet fusen på løverne, da det blev til en 1-0-sejr efter et mål af NordicBet Liga-topscorer Sebastian Pingel.

Efter kampen sagde Jacob Neestrup følgende om Hillerød-mandskabet.

- På baggrund af det, jeg har set i 1. divison, og nu har jeg også set lidt tidligere, så synes jeg, at han spiller en god og frisk omgang fodbold. Det ser fint ud, og de slutter også 1. division rigtig flot af.

- Det tager jeg hatten af for. Det er et spændende projekt, de har ud fra deres forudsætninger oppe i Hillerød.

Tipsbladet har talt med Hillerød-manager Christian Lønstrup, og han har også lagt mærke til FCK-chefens ros.

- Det er altid positivt. Det er altid bedre, end hvis han er negativ. Han ser jo også rigtigt, fordi vi har et spændende hold. Vi er under udvikling. For tre et halvt år siden, da jeg startede, lå vi nummer i 2. division Øst, og vi spillede mod dårligere hold også træningskampe, så der er sket meget med holdet. Det er en bevist strategi fra min side at lægge træningskampe mod bedre hold oftest. Vi skal møde Lyngby om en uge, så vi forsøger hele tiden at rykke barrieren.

- I går mod FCK skiftede jeg også ti mand ved pausen, og det ændrede på rytmen. Det illustrerer egentlig meget godt, hvor vi er som klub. Vi har hentet gode spillere ind, der har gjort os bedre, så vi er et rigtig, rigtig spændende sted, siger Christian Lønstrup til Tipsbladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Hillerød Fodbold Elite

Vil i top seks
Lønstrup mener, at FCK var en perfekt træningsmodstander.

- Vi gjorde det fint. Vi startede træningen i torsdags, så vi har trænet i en lille uges tid. Det er klart, at når vi bliver kontaktet af FCK, siger vi altid ja til at spille. Det er god test, og vi spillede mod et rigtig godt hold.

- Det er godt for os at spille mod nogle bedre hold, så vi kan vurdere, hvor vi står i forhold til vores niveau. Det var dog en svær afslutning, hvor vi var pressede. Det ved man, når man møder sådan nogle hold.

Hillerød endte på en flot syvendeplads i NordicBet Ligaen i den seneste sæson, og Hillerød-manageren har klare ambitioner for den kommende sæson.

- Nu har vi været to år i NordicBet Ligaen. Det første år startede vi med at tabe de fem første, og året efter tabte vi fire, så målsætningen er vel, at vi ikke skal tabe i de første par kampe.

- Vi var meget tæt på at ryge i top seks, så den officielle målsætning er at komme i top seks. Vi har overlevet de to første år, som, man typisk siger, er det sværeste.

- Vi er gået på deltid, og vi træner om formiddagen, så vores setup ligner mere og mere de hold, som vi møder i den næstbedste række, så det ser ret spændende ud, siger Christian Lønstrup til Tipsbladet.

Hillerød indleder sæsonen mod Hobro 21. juli i NordicBet Ligaen.