• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

SIF ophæver med færøsk venstre back

SIF ophæver med færøsk venstre back

21-årig venstre back har fået ophævet sin aftale med SIF, så han kan gå på jagt efter spilletid.

Af Kenneth Jensen

Silkeborg IF siger farvel til den 21-årige venstre back Ari Mohr Jonsson, der har spillet i klubben, siden han var 15 år. Jonsson har haft store problemer med skader, og han er nu klar igen.

Udsigt til spilletid er der dog ikke i SIF lige med det samme, hvorfor Jonsson søger et andet sted hen, hvor han kan få kamptræning.

- Jeg har brug for at få gang i min karriere igen. Udsigten til spilletid i SIF i foråret er ikke god for mig, og efter to ankeloperationer og et langvarigt fravær fra holdet, har jeg brug for at spille regelmæssigt. Nogle gange skal man tage ét skridt tilbage for at kunne gå to frem, siger Ari Mohr Jónsson til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Jeg kom til SIF fra Færøerne som 15-årig, så det er næsten seks år, jeg har været her. Jeg har været glad for min tid her, først på Silkeborg Fodbold College og siden i førsteholdstruppen. Jeg har mødt masser af gode mennesker, blevet trænet af kompetente trænere og knyttet venskaber, så jeg har kun tak at sige til SIF for mange gode år og for at have givet mig muligheden for at indfri min ambition om at blive professionel fodboldspiller.

Jonsson nåede kun 10 førsteholdskampe for SIF - han har to landskampe for Færøerne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus