2016-02-02 09:15
Foto: Silkeborg IF

Thomas Nørgaard får fremover konkurrence af 23-årige Thomas Nielsen, som Silkeborg har skrevet kontrakt med frem til sommer.

1. divisionsklubben Silkeborg IF, der jagter oprykning til Superligaen, har i bestræbelserne på at vende tilbage til landets bedste fodboldrække skrevet kontrakt med en ny reservemålmand. Unge Nicolaj Flø har døjet med skader, og derfor garderer SIF sig bag førstekeeper Thomas Nørgaard. Der er tale om den 23-årige målmand Thomas Nielsen, som har prøvetrænet med klubben de sidste uger.

- Jeg er supertilfreds med at have fået chancen i SIF i det næste halve år. Det virker som et godt match, og jeg vil kunne fortsætte min udvikling i tæt samarbejde med målmandstræner Finn Secher. Det er også vigtigt for mig at understrege, at det ikke bare bliver et halvt år, der skal gå. Jeg vil presse Thomas Nørgaard alt det, jeg kan, og det kunne være sjovt også at få nogle kampe i 1. division, siger Thomas Nielsen i en pressemeddelelse.

Thomas Nielsen har senest spillet i islandske Vikingur. Han har tidligere spillet for Jammerbugt FC og Lindholm og kommer fra AaB's ungdomsafdeling.

SENESTE NYT...
OP | NED