• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Jonas Kongerslev Nygaard

Silkeborg henter Skive-bomber

Silkeborg henter Skive-bomber
Illustration

Silkeborg henter Skives farlige angriber Morten Beck Andersen.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Silkeborg IF har forstærket truppen forud for den kommende sæson i 1. division og har hentet Skives angriber Morten Beck Andersen til klubben på en toårig aftale, og det er noget, der glæder klubbens sportschef.

- Vi har fået den angriber, vi søgte. Han har en god attitude, han arbejder hårdt, ja, jeg ser ham som en komplet angriber. Men  først og fremmest kan han score mål, hvilket de 18 stk. fra sidste sæson er det bedste bevis på, siger Silkeborg IF's sportschef Peder Knudsen i en pressemeddelse.

 - Efter afsked med både Steven Morrisey og Martin Svensson var vi kommet i offensivt underskud. Det har vi nu rettet op på med tilknytningen af Morten Beck Andersen, fortsætter Peder Knudsen.

Den nye cheftræner Jesper Sørensen kender Beck fra deres fælles fortid i AGF, hvor angriberen spillede indtil 2009, og den nyslåede Silkeborg-angriber glæder sig til at vise, at han er blevet langt bedre end dengang.

- Jeg er blevet en meget klogere spiller, ved i dag, hvem jeg er, og hvad jeg kan bidrage med. I Skive har jeg gennemgået en både personlig og fodboldmæssig udvikling, som gør at jeg tror på, at Silkeborg og jeg kan få succes sammen.

25-årige Morten Beck Andersen tiltræder i Silkeborg IF omgående.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.