• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Martin Davidsen

Silkeborg henter vraget OB-talent

Silkeborg henter vraget OB-talent
Illustration

Christian Sørensen skifter fra OB til Silkeborg med øjeblikkelig virkning. 

Af Martin Davidsen

Silkeborg er begyndt at opruste forud for næste sæsons store mission om oprykning til Superligaen. Nedrykkerne har således præsenteret sin første handel, siden nedstigningen til landets næstbedste række. 

Der er tale om den offensive midtbanespiller Christian Sørensen, der kommer til fra OB, hvor hans kontrakt er udløbet. Dermed skifter den 20-årige fynbo på en fri transfer. 

- Vi er meget bevidste om, at vores trup skal bestå af spillere, som virkelig vil det her og som vil give noget til holdet. Der vil Christian blive en vigtig brik, for han har viljen, og både Jesper Sørensen og jeg ser et stort potentiale i ham. Han er en hurtig spiller med nogle gode offensive kvaliteter, så han vil bidrage til en sund konkurrence om de offensive pladser. Derfor er vi rigtig glade for at byde Christian velkommen i Silkeborg, siger Silkeborg-sportschef Peder Knudsen.

Christian Sørensen glæder sig til at tørne ud for Silkeborg i de kommende år. 

- Jeg ser Silkeborg IF som en rigtig god mulighed for mig, og jeg er ikke i tvivl om, at det er et godt sted for mig at fortsætte min udvikling både på og uden for banen. Jeg kommer for at blive en bedre fodboldspiller og for at lære noget, men jeg vil også gå benhårdt efter så meget spilletid som overhovedet muligt. Og forhåbentlig kommer jeg også til at score nogle mål, så jeg på den måde kan hjælpe klubben i retning af Superligaen igen, siger Christian Sørensen.

Christian Sørensen har underskrevet en tre-årig kontrakt, der løber indtil d. 30. juni 2016. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus