1. division

Silkeborg IF bankede Kolding - FC Helsingør tabte hjemme

Silkeborg IF kom tilbage på sporet og slog bundholdet Kolding, mens FC Helsingør tabte for anden kamp i træk.

Efter nederlaget til FC Fredericia i weekenden kom Silkeborg IF tilbage på sporet onsdag aften, hvor de mødte Kolding IF på udebane. Kent Nielsens mandskab vandt således med hele 4-0.

Allerede efter 20 minutter var Superliga-nedrykkerne godt på vej mod sejren. Mads Kaalund scorede nemlig efter blot ni minutter med et fint lob, inden Emil Holten fordoblede føringen i det 19. minut af kampen.

Efter pausen blev føringen udbygget yderligere. Kampens tredje mål faldt kort efter pausen, hvor Koldings Mathias Høgsholt sendte bolden i eget net.

Knap et kvarter før tid bankede Silkeborg også det sidste søm i kisten. Svenn Crone scorede til slutresultatet 4-0 med en flot afslutning fra kanten af feltet.

Sejren betyder, at Silkeborg nu har ni point og er nummer fem i rækken. Kolding IF har endnu ikke hentet et eneste point i denne sæson og er sidst i 1. division.

FC Helsingør tabte på ny
Andetsteds løb FC Helsingør ind i et endnu et nederlag.

Efter deres drømmestart på sæsonen, der bød på tre sejre i træk, tabte oprykkerne i sidste spillerunde mod Esbjerg fB, og onsdag tabte de igen. Denne gang var modstanderen HB Køge, som vandt 2-0 i Helsingør.

FC Helsingør er nu nummer seks i 1. division, men er á point med HB Køge, som er nummer otte. Fem hold i 1. division - fra nummer fire til nummer otte - har ni point i skrivende stund.