• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Spilleren bekræfter selv: Viborg henter "den nye Victor Moses"

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ibrahim Said, en 18-årige nigerianer, hævder, at han skifter til Viborg FF foran et par større europæiske klubber. Også hans nuværende klub bekræfter skiftet. Viborg FF vil dog ikke sige noget om spilleren.

Af Anders Dehn

Viborg FF bliver lige straks en nigeriansk teenager rigere. Det siger spilleren i hvert fald selv. Ibrahim Said hedder han, og han kommer fra Dabo Babes Academy til den danske 1. divisionsklub. Ifølge eget udsagn havde han ellers mulighed for at komme til et par klubber, der er flere numre større end Viborg.

- Jeg havde tilbud fra Club Brugge og Basaksehir, men jeg ville ikke komme til at spille for de to klubber. Det er derfor, jeg valgte at spille i Danmark. Jeg ville tjene mange flere penge i Belgien og Tyrkiet, men min udvikling som spiller er vigtigere, siger Said til belgiske voetbalnieuws.be.

Læs også:Har ikke spillet i et år: Viborg forlænger med keepertalent

Også en koordinator ved Dabo Babes Academy bekræfter over for AllNigeriaSoccer.com, at den 18-årige kantspiller er på vej til Danmark. Ifølge Muzammil Dalhatu Yola, som koordinatoren hedder, er kontrakten på fire år faktisk allerede underskrevet. Said venter bare på at få godkendt sin arbejdstilladelse, så han kan rejse til Viborg.

Han betegner dog tilbuddene fra Club Brugge og Basaksehir som tilbud om prøvetræninger og ikke transfers.

- Club Brugge og Istanbul Basaksehir ville have ham til prøvetræning, før de tilbød ham en kontrakt, men han skulle ikke prøves af i Viborg, siger Muzammil Dalhatu Yola ifølge AllNigeriaSoccer.com.

Læs også:Viborg FF slog Skive efter målrig halvleg

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Viborg-direktør Morten Jensen. Han havde ingen kommentarer om Ibrahim Said.

Ifølge nigerianske medier har en række europæiske storklubber været interesseret i spilleren, der nogle steder kaldes "den nye Victor Moses" efter den nuværende Chelsea-spiller.

Foruden dén sammenligning er Ibrahim Said mest kendt for, at han scorede et hattrick for Nigeria mod Ecuador under U17-VM i fjor.

Læs også:EfB sikrede smal sejr med lynscoring - Viborg FF vandt målfest

Læs også:Officielt: Viborg forstærker defensiven med sydafrikaner

Læs også:Hobro og Viborg delte 1. Division-premiere

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus