1. division

Hobro og Viborg delte 1. Division-premiere

Det sluttede i en pointdeling, da Hobro IK tog imod Viborg FF i sæsonens første kamp i 1. Division.

To af forhåndsfavoritterne til at sikre oprykning til Superligaen tog torsdag aften hul på en ny sæson i Danmark næstbedste række, 1. Division, da Hobro IK og Viborg FF tørnede sammen på DS Arena i det nordjyske.
Opgøret mellem de to Superliga-bejlere sluttede uden vinder, og opgøret sluttede 1-1.

I første halvleg fik Hobro IK sendt bolden i mål, da Frederik Brandt, men det mål blev annulleret for offside, da det havde ramt en holdkammerat på vej mod målet.

Det var dog trods alt Hobro, der først kom på måltavlen, og det gjorde de efter en fejl af Viborgs keeper Can Dursun i starten af anden halvleg. Ved et hjørnespark prøvede keeperen at bokse bolden væk, men han missede den slet og ret, og i stedet havnede bolden tilfældigt for fødderne af Mads Hvilsom, som scorede sæsonens første mål i 1. Division.

Viborg jagtede efterfølgende en udligning, og deres pres gav pote med knap ti minutter igen. Efter et indlæg headede Sebastian Grønning således udligningen i mål, og det var kampens sidste mål.

Der var ellers store chancer i slutminutter, og Hobro fik også sendt bolden i mål igen, men der blev fløjtet for frispark til Viborg.

Det blev altså til ét point til hver i 1. Division-sæsonens første kamp.