• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Officielt: Viborg forstærker defensiven med sydafrikaner

Foto: Getty Images

Viborgs sportschef Jesper Fredberg beskriver deres nye spiller Lorenzo Gordinho som en anderledes type i forhold til de øvrige i truppen.

Af Oliver Okstrøm

Viborg har i de seneste sæsoner misset oprykning til Superligaen, og nu tager de grønne midtjyderne endnu en sæson, hvor de skal forsøge at vende tilbage til landets bedste række. Derfor har de nu forstærket sig med den sydafrikanske forsvarsspiller Lorenzo Gordinho.

Det melder Viborg på klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:Viborg FF lejer Brentford-keeper

Han er kommet på en kontrakt frem til sommeren 2022, og han er ankommet fra klubben Bidvest Wits, som blev nummer fire i den bedste sydafrikanske række i den seneste sæson. 

Viborg-sportschef Jesper Fredberg glæder sig selvsagt over forstærkningen.

Læs også:Mensah skriver kontrakt med Viborg frem til 2022

- Med Lorenzo får vi en anderledes type forsvarsspiller end vi har i truppen i forvejen. Han er hurtig, duelstærk og så kommer han fra en liga på et højere niveau end vores, hvor han har spillet mange kampe, siger han og fortsætter:

- Han er en topprofessionel fyr, der kommer matchfit, og vi har en forventning om, at han kan gå ind og styrke os med det samme, lyder det fra Jesper Fredberg.

Lorenzo Gordinhos navn er ikke så sydafrikansk klingende, og det skyldes, at forsvarsspilleren er halvt portugiser, men han har spillet hele karrieren i Sydafrika, hvor han tidligere har spillet for Kaizer Chiefs. Endvidere har han spillet tre landskampe for landsholdet.

Læs også:Viborg-angriber rykker til Sverige

Læs også:Verhagen-mysteriet i Viborg nærmer sig afslutning

Læs også:Viborg tager afsked med tre spillere og Jesper Christiansen

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus