• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Viborg tager afsked med tre spillere og Jesper Christiansen

Foto: Viborg FF

Den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansens tid som målmandstræner i Viborg er ved at være slut. Derudover skal tre spillere også videre.

Af Oliver Okstrøm

Viborg kiksede igen i denne sæson oprykningen til Superligaen, og på lørdag spiller de sæsonens sidste kamp, inden de skal indstille sig på endnu et år i landets næstbedste række. 

Der bliver det også en kamp, hvor midtjyderne skal tage afsked med tre spillere i form af Brandon Austin, Mikkel Knudsen og Simon Søndergård. De tre er dog ikke de eneste, som takker af i Viborg.

Det samme gør sig gældende for målmandstræner Jesper Christiansen, der som aktiv spillede for blandt andet Rangers, FCK og Viborg. Ligesom det også blev til en række landskampe for Danmark.

Læs også:Viborg og Tottenham enige om Brandon Austins fremtid

Det melder Viborg på klubbens officielle hjemmeside.

For Austins vedkommende skal han tilbage til Tottenham, som han er udlejet fra, og så har Knudsen og Søndergård kontraktudløb med klubben. Viborgs sportschef Jesper Fredberg har dog pæne ord om de to danskere, som er færdige i klubben.

- Vi har været rigtig glade for at have Mikkel (Knudsen red.), og selvom det ikke er blevet til så meget spilletid som han havde håbet i denne sæson, så har han altid leveret en topdedikeret indsats både på og udenfor banen. Han er en fantastisk fyr, der er vellidt og respekteret i klubben, og han får varme anbefalinger med på vejen herfra, siger han og fortsætter:

Læs også:Skarpe Fredericia tog tre vigtige point i topbrag

- Simon (Søndergård red.) har været i klubben i mange år, og har udviklet sig rigtig godt, men vi har også forståelse og respekt for, at han skal ud og spille kampe. Vi er glade for Simon, men han er et sted i karrieren nu, hvor han skal spille mere end vi kan tilbyde for at tage næste skridt, og vi vil selvfølgelig følge ham tæt i fremtiden, lyder det fra Fredberg.

Endvidere fastslår han, at det har været et godt bekendtskab med Brandon Austin, som flere gange har reddet point til Viborg, mener Jesper Fredberg, som tror på en stor karriere for målmanden.

Læs også:VFF-sportschef: Fokus er på at hjælpe spillere videre

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus