1. division Lars Gram-Hanssen

SL-nedrykker henter angriber i FC Nordsjælland

Foto: Getty Images

Vejle Boldklub har nu hentet angriberen Andreas Bredahl, der forlader FC Nordsjælland på en fri transfer.

Af Lars Gram-Hanssen

Vejle Boldklub har mandag forstærket offensiven, idet Superliga-nedrykkerne har valgt at hente angriberen Andreas Bredahl på en fri transfer. 

Det skriver Vejle Boldklub på klubbens hjemmeside. Her forklarer sportsdirektør Marius Adrian Nicolae endvidere, hvorfor Superliga-nedrykkerne har valgt at hente den 19-årige Andreas Bredahl, der i sidste sæson opnåede fem Superliga-kampe for FC Nordsjælland. 

– Andreas Bredahl er en ung dansk spiller med et stort potentiale, og han passer godt til vores strategi. Han er en god afslutter, evner at score mål og var inde i en god periode i FC Nordsjælland, inden man ikke kunne blive enige om at fortsætte samarbejdet. Da opstod muligheden for at hente ham til Vejle Boldklub, og jeg er meget tilfreds med, at det er hos os i Vejle, at Andreas skal fortsætte sin lovende udvikling, siger Marius Adrian Nicolae således.

- I Vejle har Andreas nu fået en gylden mulighed for at vise, hvad han kan, og hvis han formår det, er jeg overbevist om, at han bliver et stort aktiv for os.

Andreas Bredahl glæder sig også selv over skiftet til Vejle Boldklub. 

– Efter jeg forlod FC Nordsjælland, har jeg haft ferie og en masse tid til at træffe den rigtige beslutning. Da jeg først hørte om muligheden for at komme til Vejle Boldklub, syntes jeg, at det lød som en meget god mulighed for mig, og efter nogle rigtig gode samtaler med Ivan og Marius var jeg ikke i tvivl, siger angriberen således.

- VB er en stor klub med mange fans, og den hører til i Superligaen. Jeg er opsat på at gøre mit allerbedste og vise byen og mine nye holdkammerater, at man kan regne med mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang her, fortæller Andreas Bredahl.

Andreas Bredahl nåede at spille 12 førsteholdskampe for FC Nordsjælland. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.