• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Trods nedrykning: Horsens forlænger med cheftræner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jens Berthel Askou har fået en ny aftale med AC Horsens.

Af Kenneth Jensen

Det kan godt være, de rykkede ud af Superligaen i sidste sæson, men AC Horsens er så tilfreds med cheftræner Jens Berthel Askou, at den tidligere professionelle fodboldspiller har fået en ny aftale med klubben.

Det oplyser AC Horsens i en pressemeddelelse.

Jens Berthel Askou overtog i løbet af sidste sæson trænerjobbet, efter AC Horsens fyrede Jonas Dal. Og selv om han ikke var i stand til at redde klubben, fik Horsens godt med point i foråret.

- Da vi for et halvt år siden hentede Jens Berthel Askou til klubben som cheftræner, havde vi mulighed for at se hinanden an i forhold til kemi og samarbejde, og begge parter er enige om, at den første periode er forløbet rigtig godt, og at der har været en positiv udvikling i klubben. Derfor var det også ganske nemt at blive enige om en længere aftale, og kontraktforlængelsen er også et tydeligt signal om, at vi er i gang med et fælles projekt om en lidt nyere udgave af AC Horsens i forhold til blandt andet spillertrup og spillestil, siger sportschef Niels Erik Søndergård og fortsætter:

- Jens Berthel Askou er en god leder for spillertruppen, han stiller krav, han er stærk på træningsbanen, og han er tydelig i forhold til, hvad han gerne vil på og uden for banen. Han er en ambitiøs træner, og når han forlænger aftalen, så betyder det ikke, at han er tilfreds med at være træner for en klub i 1.division. Vi ønsker alle en hurtig retur til 3F Superligaen.

Askou har tidligere været i spidsen for HB Torshavn og Vendsyssel, og han får nu lov til at fortsætte med at arbejde i Horsens.

- Først og fremmest har jeg fundet mig rigtig godt til rette i AC Horsens efter en hektisk første periode, hvor vi forsøgte at redde os i 3F Superligaen og desværre ikke lykkedes med det, men vi har fået skabt et godt fundament med mange gode mennesker, der trækker i den samme retning, og jeg glæder mig over at være en vigtig brik i den udvikling.

- Jeg har en meget ærgerrig, ambitiøs og dygtig stab og en særdeles talentfuld og dedikeret gruppe spillere at udvikle mig sammen med, og alle arbejder på at sætte AC Horsens på landkortet for noget andet og mere end tidligere, og vi skal fremover udvikle spillere og vinde kampe på en mere begejstrende og attraktiv måde.

- Det er vi allerede godt i gang med, hvilket man kunne se på den sidste del af forårets præstationer, og vi skal fortsætte det gode arbejde i denne sæson, mens vi jagter 1. pladsen i NordicBet Ligaen, siger Jens Berthel Askou.

Han har nu kontrakt som AC Horsens-cheftræner frem til sommeren 2024.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020