• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Vejle kan sikre oprykning tirsdag: Har været et langt og hårdt maraton

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det har været en hård og lang sæson for Vejle Boldklub, men tirsdag aften kan de definitivt sikre sig oprykning til Superligaen.

Af Victor Risager

Tirsdag aften kan Vejle Boldklub sikre sig oprykning til Superligaen igen, og det vil være kulminationen på en særdeles lang og hård sæson. Det siger Henrik Tønder, der er klubbens administrerende direktør, til TV Syd.

Vejle Boldklub skal kun bruge ét point i tirsdagens kamp mod nedrykningskandidaten Nykøbing FC for at sikre Superliga-billetten.

Det vil være anden gang på tre sæsoner, at Vejle rykker op i Superligaen, men selvom traditionsklubben før sæsonen var en af favoritterne i NordicBet Ligaen, har det altså ikke været nemt. 

- Det har været et langt og hårdt maraton. En meget hård sæson på alle måder. Det var en svær start, og vi fik syn for, hvor svær den her division er. Vi fandt os selv og lærte, at det kræver mange sejre. Og så kom alt det her corona selvfølgelig, siger Henrik Tønder til TV Syd.

Vejle Boldklub tager imod Nykøbing FC i Nørreskoven klokken 19.00, og hvis de sikrer sig de tre point, vil Superliga-billetten være i hus knap to timer senere.

Der er kun én oprykker i år, mens tre rykker ned fra Superligaen, da rækken reduceres til 12 hold. Esbjerg fB og Silkeborg IF er allerede sikre på at rykke ned, mens enten Hobro IK eller Lyngby Boldklub tager den tredje og sidste nedrykningsplads. 

Læs også:Flotte detaljer: Se alle målene fra seneste runde i 1.-division her

Læs også:Tidligere VB-træner fyret: Nægtede at deltage i kamp efter positive coronatests

Læs også:Vejle-byrådsmedlem langer ud efter kulturministeren: Grotesk

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020