1. division

Vilde scener: Se Hvidovres overtidsmål

Hvidovre IF's spillere og medrejsende fans brød ud i vild jubel, da Vestegnsklubben scorede i overtiden og sparkede sig tæt på Superliga-fodbold.

Lørdag eftermiddag var Hvidovre IF på besøg hos Vendsyssel IF, og de rødblusede kunne med en sejr spille sig millimeter fra Superligaen. Det startede ikke godt for udeholdet, der efter 37 minutter vag bagud med 1-2, men Per Frandsens tropper leverede noget af comeback i anden halvleg.

Efter 84 minutter udlignede Marcus Lindberg til 2-2, og i overtiden kom forløsnignen, da Magnus Fredslund skød bolden i nettet, efter den var fløjet forbi venner og fjender.

Hvidovre har nu seks point ned til nærmeste forfølger, Sønderjyske, og en bedre målscore med 11 mål.

Se målet og den vilde jubel i videoen øverst i artiklen.