Video : Tipsbladet
Benelux

Avis: Kasper Schmeichel på vippen til storkamp

Kasper Schmeichel gør fremskridt på træningsbanen, men det er stadig uvist, om han når at blive klar til søndagens kæmpekamp i belgisk fodbold.

Kasper Schmeichels debut for Anderlecht er blevet udsat på grund af en skade, men nu ser det ud til, at den danske landsholdsmålmand snart er klar til at iføre sig handskerne for første gang for sin nye klub.

Avisen La Derniere Heure skriver, at Kasper Schmeichel har gjort store fremskridt på træningsbanen den seneste uge og ligner en mand, der måske allerede er klar til at spille på søndag.

Bliver det tilfældet, debuterer Kasper Schmeichel i én af de største klubkampe overhovedet i belgisk fodbold, når Anderlecht får besøg af Club Brugge - det er et opgør mellem nummer to og tre i tabellen.

La Derniere Heure bemærker, at Anderlecht-træner Brian Riemer formentlig først vil træffe en endelig beslutning om, hvem der skal vogte målet, når sidste træningspas er afsluttet på lørdag. Avisen hælder til, at Maxime Dupé beholder pladsen mellem stængerne, selv om Kasper Schmeichels konkurrent droppede fælt i seneste runde mod bundholdet KV Kortrijk.

Hvis Kasper Schmeichel ikke når at blive klar til søndagens brag mod Andreas Skov Olsen og Club Brugge, bliver det med al sandsynlighed mod Eupen den 30. september, at målmanden debuterer for Anderlecht.